Puheterapia OraCom Oy  

Yhdessä onnistutaan!Puheterapia 

Asiakkaaksi voi hakeutua Kelan, kunnan tai erikoissairaanhoidon maksusitoumuksella. Palveluja voi ostaa myös omakustanteisesti tai vakuutusyhtiön rahoittamana.

Yksilöterapia on kestoltaan yleensä 45 tai 60 minuuttia. Kuntoutus on vastaanotolla tai koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä toteutuvaa terapiaa. Kelan kustantamaan lasten puheterapiaan voi liittyä vanhemmille suunnattuja ohjauskäyntejä, jotka voivat sopimuksen mukaan toteutua vastaanotolla tai kotikäynteinä. Omakustanteisen terapian hinta määräytyy terapia-ajan ja mahdollisiin matkoihin kuluvan ajan mukaan.

Ryhmäterapiaa toteutamme sopivan ryhmän muodostuttua. 

Puheterapeuttisia tutkimuksia ja arviointeja toteutamme pääasiassa vastaanotollamme, mutta asiakkaan vuorovaikutusta havainnoimme aina arjen toimintaympäristössä

Kelan kustantama kuntoutus

Puheterapia OraCom Oy on Kelan palveluntuottaja, ja toteutamme Kelan vaativaa kuntoutusta. Meiltä saa lasten ja aikuisten yksilöllistä puheterapiaa Helsingin ja Vantaan alueella. Kelan vammaisetuuksista löydät tietoa Kelan sivuilta  http://www.kela.fi/vammaistuet ja Kelan kuntoutuksesta  http://www.kela.fi/kuntoutus. Mikäli tulet Kelan kustantamaan kuntoutukseen vastaanotollemme, voit saada Kelan korvauksia matkakuluista. Katso ohjeet täältä  http://www.kela.fi/matkat.  Kelaan voit olla yhteydessä puhelimitse ja sähköisesti, yhteystiedot löydät täältä  http://www.kela.fi/palvelunumerot.  


Ohjaus, konsultaatio ja koulutus

Ohjaus-, konsultaatio- ja koulutuspalveluja meiltä voi tilata asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Tietosuojaselosteeseen voit tutustua täältä. Tietosuojaseloste